keskiviikko 20. marraskuuta 2013

20.11.13 Lähtö lähellä

Eli huomenna, jännittää niin paljon ettei oikein jutun juurta tahdo tulla.  Edessä on 2800 merimailia ja aikaa siihen menee noin 20 päivää ja tavoite on ankkuroitua St. Annen lahdelle Martiniquelle hyvien tuulien viemänä kenties Annen päivänä?
Spottia päivitetään päivittäin, joten matkan edistymistä voi seurata paloma-x kartalla.
Tuleekohan näitä merellä ikävä:

Hotellin keinumatonta parveketta kuohareineen...

Valmista aamiaista huippu kokin valmistama...
Aina iloisia japanilais naapureita, tässä tarjoiltiin aitoa japanilaista teetä...Tätä ei tule ikävä, vene on käyty perusteellisesti läpi ja kosteasta köysilaatikosta löytyi iso torakka.  Sen jahtaamiseen ja nistimiseen meni puoli päivää ja nyt on torakka pyydykset vessassa ja kyökissä. Toivotaan ettei jälkeläisiä ole kovin paljon meidän matkaseurana...Mutta se on varmaa, että kaiken touhun jälkeen yksinäisinä vahtivuoroina ovat kaikki pikku pojat mummon mielessä ja ikävä iskee aivan varmasti ! ! !

3 kommenttia:

 1. Hei Anne.Kerron täältä Karttulasta kuulumiset. Minusta tuli Ammi Eliinan mummo 25.8. Mummo aika on ollut erittäin kiireistä, kun pieni neiti on kärsinyt vatsa vaivoista. Mummona oleminen on kuitenkin ollut ihanaa ja neiti aivan ihastuttava. Olen saanut viettää paljon laatuaikaa hänen kanssaan. Olen lukenut juttujasi ahkeraan ja nyt vähän hirvittää teidän puolesta. Olen kuitenkin luottavaisin mielin, että kaikki on kunnossa. Toivon teille turvallista matkaa.
  Ystävät eivät ole aina ulottuvillasi. Jos olet Saharan aavikolla, kämeli voi olla ainut seurasi;jos lähdet yksinpurjehdukselle Atlantin yli, ystävät jäävät kauas taakse. Mutta he ajattelevat sinua ja toivovat parastasi. Muista heitä, kun katsot kompanssia tai reivaat purjetta. He toivovat sinun löytävän tavoittelemasi onnen. Sydämmellä sinua ajatellen Saara

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan ja suotuisia tuulia...Pitkä matka edessä. Kokeilen seurata missä menette.
  Sirpa

  VastaaPoista
 3. Onnea Anne 14.12 johdosta sinne kauksi.Minusta on mukava lukea näitä sinun kirjoituksia.Kaikkea hyvää sinne täältä Espoosta teille molemmille,lunta ei ole täällä vielä.t.halauksin Arja

  VastaaPoista